L'equip

Informació Pràctica

Bach to Beach!

Festival Bachcelona

El prestigi del Festival Bachcelona, Premi ciutat de Barcelona 2021, s’alia amb Fosquets de Lithica per oferir un recital d’alta qualitat i emoció a través de les cançons, on la veu de la soprano Carine Tinney, sense sonorització, i només acompanyada pel piano, van enamorar a tot el públic assistent.

El programa, protagonitzat per dones compositores, és la clau de l’èxit a través de la veu de la soprano escocesa Carine Tinney i del pianista alemany Manuel Lange, especialistes en el cant de lied (cançó per a veu i piano) i així ho testimonien llurs carreres artístiques.

La posada en escena du el títol de Bach to Beach oferint un recorregut històric que comença amb el classicisme de Sophia Maria Westenholz i Louise Reichardt. Després continuem amb les compositores romàntiques, com Fanny Hensel i Clara Wieck, i conclourem el concert de la mà del postromanticisme d’Irène Poldowski i Amy Beach. Només a l’inici de cada part hi haurà alguna peça de J.S.Bach i Robert Schumann, però són obres que precisament van dedicar a les seves dones, Anna Magdalena Bach i Clara Schumann, respectivament.

ARTISTES

 

Manuel Lange – piano
Carinne Tinney – soprano

Amb el suport de: