Joan Mercadal

Guitarra Espanyola

Quietud Musical al Jardí Medieval

6 juliol – 10, 24, 31 agost – 20 h

Eva Febrer

Violí barroc

Quietud Musical al Jardí Medieval

13 i 27  juliol – 3 i 17 agost – 7 de setembre. – 20 h

Els Fosquets de Lithica segueixen l’aposta permanent amb la música al Jardí Medieval de Lithica, la qual s’ofereix tots els dimecres de juliol i agost i fins el 7 de setembre. És una oferta que la passada temporada estival tingué una notable acollida. A més, l’espai del Jardí medieval fa que els encontres s’envoltin d’una pau musicada molt especial. El guitarrista Joan Mercadal i la violinista Eva Febrer en seran els protagonistes.

 

Eva Febrer és Llicenciada en violí pel conservatori Superior de les Illes Balears i Llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universidad de Rioja. També s’ha format en interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i a Itàlia, Alemanya i Bèlgica. Forma part de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca des de l’any 2000 i a grups com Il Gesto Armonico, Le Petit Ensemble i Stylus Phantasticus. És fundadora del Festival de Música Antiga des Migjorn Gran el 2011 i professora de violí del Conservatori de Música de Menorca.

 

Joan Mercadal és compositor i intèrpret de guitarra, Llicenciat en interpretació de guitarra flamenca en l’Escola Superior de Música de Catalunya (2021), Diplomat a la Escuela de Arte Flamenco Fundación Cristina Heeren de Sevilla (2014) i especialitzat en l’acompanyament del Cante i del ball tradicional flamenc. Actua com a guitarra solista flamenca i clàssica, i participa en espectacles complets de Cuadros flamencos (Cante, baile y guitarra)

 

COL·LABORA